Hvem er vi

Tandlæge: Maj-Britt Liliendahl
Uddannet i 1991

Maj-Britt har siden 1991 arbejdet i privat praksis, med sideløbende arbejde i 3 år i den kommunale børne-tandpleje, og som narkosetandlæge i 8 år.
Maj-Britt åbnede egen tandlægepraksis i 2005 på Højbro Plads.
Hun er udover sit arbejde meget engageret i forskellige fagrelaterede selskaber som Dansk Dental Akupunktur Selskab, hvorigennem hun har taget tandlægeakupunktøruddannelsen.
Igennem sit medlemskab af Dansk Selskab for Klinisk Hypnose, har Maj-Britt taget hypnoseuddannelsen.
Derudover er Maj-Britt medlem af Selskabet for Odontologisk Praktik - som er et progressivt tænkende tandlægeselskab.
Dansk Selskab for Odontofobi, som Maj-Britt også er medlem af, er et nystartet selskab for fagligt personale, som gerne vil arbejde med patienter med tandlægeskræk.

Maj-Britts store interesser ligger i odontofobi, akupunktur, bidfunktionsbehandling og genopbygning/reetablering af tandsæt med fast protetik.​

Tandplejer: Helen

Uddannet tandplejer fra Københavns Tandplejerskole i 1999 og har siden arbejdet på både små og store tandklinikker i og omkring København.

Helen er meget omhyggelig og kvalitetsbevidst i sit arbejde og bidrager til den gode stemning på klinikken med sit engagement for patienterne.​

Tandlæge: Michael Secher

www.citytand.dk

Uddannet tandlæge fra København i 1984 og arbejdede derefter et år som tandlæge i forsvaret.

Ansat på Kultorvet 14 i 1986, hvor han siden 1993 har haft egen praksis. Michael er nu blevet en del af Tandlægerne på Højbro Plads.

Michaels faglige interesser ligger inden for akupunktur, plast, kroner-broer også på implantater, rodbehandling mm. Kort skrevet, alt hvad der hører til almindelig tandlægepraksis.

Tandlæge: Allan Vig Jensen

www.allanvig.dk


Allan har en selvstændig praksis i vores klinikfællesskab. Han er en erfaren kollega og uddannet fra Tandlægeskolen København i 1982. Han udfører større tandbehandlinger, og en af hans store faglige interesser er at genopbygge tandsæt med forskellige løsninger inden for fast og aftagelig protetik.

Åbningstider​ :

​Mandag​

​​09.00 – 16.00

​Tirsdag

​09.00 – 18.00

​Onsdag

09.00 – 17.00​

Torsdag

​09.00 – 14.00

Fredag​

​Lukket

Uden for klinikkens åbningstid henvises der til:

Københavns Tandlægevagt

Oslo Plads 14, 2100 Kbh. Ø

T : 1813​

TANDLÆGE MAJ-BRITT LILIENDAHL

Højbro Plads 5, DK-1200 København K.​